Bellen

tijdens werktijd 06-48279011

Jaloezieën

Wij verzorgen uw raamdecoratie met stijlvolle jaloezieën of 'shutters'. Jaloezieën die op maat zijn gemaakt vormen een eyecatcher waarmee u heel eenvoudig de lichtinval en mate van privacy in huis regelt.

Sfeer maken met jaloezieën van hout of aluminium. Geleverd en geplaatst zonder voorrijkosten in Volendam.

Raambekleding houdt het daglicht en de buitenwereld op afstand, maar moet ook smaakvol zijn, uw interieur accentueren en vooral niet te overheersend zijn. Aluminium en houten jaloezieën zijn ideaal om het interieur karakter te geven. Ons team heeft ruime ervaring met raamdecoratie en gaat graag voor u aan de slag.

Kies uit allerlei soorten, kleuren en maten
R. Jonk Timmerwerken plaatst houten of aluminium jaloezieën in de stijl die bij uw interieur hoort. Onze jaloezieën zijn eenvoudig schoon te houden en zorgen voor een optimale lichtinval. Aluminium jaloezieën hebben de beste warmte-werende eigenschappen. Dit maakt het materiaal zeer geschikt voor ramen op het zuiden.

Geleverd met een mooie sierkoof en een bijpassende onderlat
Alle modellen worden geleverd met een mooie sierkoof en een bijpassende onderlat. Dit maakt de raambekleding compleet en zorgt voor een strakke en nette aanblik. Dankzij de vele kleuren en maten is er ook voor de stijl van uw interieur meer dan genoeg keuze. 

Vragen over het leveren en plaatsen van raambekleding? 
U wilt verzekerd zijn van een aankoop die perfect op de ramen is afgestemd en waar u lange tijd plezier aan beleeft. Dus gaat u niet over één nacht ijs. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden.

Zonder voorrijkosten
Wij leveren en plaatsen zonder voorrijkosten in Volendam. Wilt u een levering buiten Volendam? Neem dan contact op voor een prijsafspraak. 

UITGEVOERDE VERBOUWING PROJECTEN

Als allround timmer en bouwbedrijf bieden wij onze klanten een breed scala diensten. Om u een goede indruk te geven wat wij zoal voor u kunnen betekenen vindt u hieronder een greep uit onze gerealiseerde projecten. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst

Kom langs in onze showroom en zie al onze jaloezieën