Bellen

tijdens werktijd 06-48279011

Tuin overkappingen

Een overkapping is een verrijking van uw tuin.

Overkappingen:
Meer woongenot in uw tuin

Een overkapping kan een fantastische toevoeging zijn aan uw tuin. Het creëert niet alleen extra leefruimte buitenshuis, maar biedt ook beschutting tegen regen en felle zon. Zo kunt u langer genieten van uw tuin, zelfs als het weer niet optimaal is.

RJonk is gespecialiseerd in het ontwerpen en plaatsen van hoogwaardige overkappingen. Met vakmanschap en oog voor detail realiseren zij overkappingen die perfect aansluiten bij uw wensen en de stijl van uw woning en tuin. Of u nu kiest voor hout, aluminium of een ander materiaal, RJonk verzorgt het hele proces van A tot Z.

Wilt u meer woongenot in uw tuin? Overweeg dan een overkapping door RJonk. Neem vrijblijvend contact met hen op voor advies of een offerte op maat.

Als allround timmer en bouwbedrijf bieden wij onze klanten een breed scala diensten. Om u een goede indruk te geven wat wij zoal voor u kunnen betekenen vindt u hieronder een greep uit onze gerealiseerde projecten. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst

GEREALISEERDE OVERKAPPINGEN

Op zoek naar inspiratie voor uw eigen tuinoverkapping? Bekijk dan ons overzicht van reeds gerealiseerde projecten. RJonk heeft al talloze tuinoverkappingen ontworpen en geïnstalleerd, perfect afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. Van moderne, strakke designs tot klassieke, tijdloze ontwerpen. Laat u inspireren door de hoogwaardige materialen, de oog voor detail en de vakkundige afwerking die al onze projecten kenmerken.

Bekijk nu ons overzicht en ontdek hoe ook uw tuin kan transformeren in een heerlijke plek om te ontspannen, te entertainen of gewoon te genieten van het buitenleven, ongeacht het weer.

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Bij RJonk bent u aan het juiste adres voor de realisatie van uw tuin overkapping. De eerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we uw visie en financiële mogelijkheden bespreken. Vervolgens gaan onze experts aan de slag om een ontwerp te creëren dat uw wensen combineert met ons vakkundig advies. Bent u enthousiast over het resultaat? Dan ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte, geheel vrijblijvend. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Ontwerp

Realisatie

Ontwerp

Realisatie