Bellen

tijdens werktijd 06-48279011

tuinhuis op maat

Heb je een idee voor je droomtuinhuis? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we samen hoe we jouw tuindromen kunnen realiseren.

Optimaal genieten van je tuin

Op zoek naar een sfeervol en duurzaam tuinhuisje om heerlijk in te ontspannen? Rjonk is dé specialist in het realiseren van de mooiste houten tuinhuisjes voor in je achtertuin. Of je nu een voorkeur hebt voor een klassiek blokhutje of een strak en modern designhuisje, wij maken het voor je waar.

Onze ervaren vakmensen begeleiden je door het hele proces, van ontwerp tot realisatie. We luisteren naar jouw wensen en creëren een uniek tuinhuisje dat perfect aansluit bij jouw smaak en de stijl van je tuin. Dankzij het gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen geniet je jarenlang van jouw eigen houten paradijsje in de tuin.

Neem vandaag nog contact op met Rjonk en ontdek hoe wij jouw tuindromen werkelijkheid maken!

Als allround timmer en bouwbedrijf bieden wij onze klanten een breed scala diensten. Om u een goede indruk te geven wat wij zoal voor u kunnen betekenen vindt u hieronder een greep uit onze gerealiseerde projecten. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst

GEREALISEERDE TUINHUIZEN

Op zoek naar inspiratie voor jouw eigen tuinhuis? Bekijk dan ons overzicht van gerealiseerde projecten. Wij hebben voor vele klanten hun droomtuinhuis werkelijkheid gemaakt, van klassieke houten huisjes tot moderne exemplaren met strak design.
In ons portfolio vind je een diversiteit aan stijlen en materialen. Of je nu een gezellige tuinkamer, een praktische berging of een comfortabele werkplek in je tuin wilt, wij hebben ervaring met elk type tuinhuis. Elk project is uniek en afgestemd op de wensen en tuin van de klant.

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Bij RJonk bent u aan het juiste adres voor de realisatie van uw droomtuinhuis. Wij begeleiden het hele proces, van het eerste idee tot de uiteindelijke oplevering. Onze ervaren ontwerpers vertalen uw wensen en ideeën naar een gedetailleerd 3D-ontwerp, rekening houdend met uw budget. Op basis van dit ontwerp stellen wij een transparante prijsopgave voor u op.  De eerste stap is een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we uw visie en financiële mogelijkheden bespreken. Vervolgens gaan onze experts aan de slag om een ontwerp te creëren dat uw wensen combineert met ons vakkundig advies. Bent u enthousiast over het resultaat? Dan ontvangt u van ons een gedetailleerde offerte, geheel vrijblijvend. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Ontwerp

Realisatie

Ontwerp

Realisatie