Bellen

tijdens werktijd 06-48279011

INRICHTING bedrijfswagen Elektriciën

Als elektriciën heeft u speciaal gereedschap nodig om bij de mensen thuis elektra aan te leggen en vervang- en herstelwerk te doen. Dat moet allemaal mee in de bedrijfswagen. Dankzij handige bergvakken en lades ligt alles voor de greep. René Jonk maakt het interieur op maat, conform uw wensen.

Een opbergsysteem op maat?
Laat uw bedrijfswagen inrichten
door de vakman.

Als elektrotechnisch installateur bent u continu onderweg naar afspraken. Een geordende en goed opgeruimde bus is dan wel zo belangrijk. Doordat u als het ware op pad gaat met een mobiel magazijn, wilt u overal netjes en professioneel voor de dag komen. Het laatste dat u wil, is dat kabels in de knoop raken. Om het nog maar niet te hebben over mogelijke beschadigingen die kunnen ontstaan als gereedschap omvalt. Voor een optimaal rendement wordt de indeling volledig afgestemd op de beschikbare ruimte in de bus.

 

Uw onderdelen en gereedschappen
veilig en snel bij de hand

Dankzij ons timmerwerk hebt u alle onderdelen en gereedschappen altijd veilig en snel bij de hand. Zo kunnen we u voorzien van stevige laden, praktische vastzetsystemen, flexibele kabelhouders en handige rekken voor boxen. Hierdoor maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in uw bus.

Waarom werken met R. Jonk Timmerwerken een slimme keuze is

Met meer dan 25 jaar ervaring kunnen we ons specialist noemen op het gebied van bedrijfswageninrichting. Meer informatie over een van onze projecten of voor een vrijblijvende offerte?
 We denken graag met u mee.

MEER DAN 3.000 BUSSEN BETIMMERD