Bellen

tijdens werktijd 06-48279011

INRICHTING bedrijfswagen
Tegelzetter

Als tegelzetter heeft u relatief zwaar en groot materiaal nodig, zoals tegelsnijders, zaagmachines en elektrische mortelmixers. Hoe dat allemaal in de bus past? René Jonk haalt optimaal rendement uit de beschikbare ruimte. Met robuuste bodembeplating zorgt hij ook voor een evenwichtige drukverdeling.

Een opbergsysteem op maat?
Laat uw bedrijfswagen inrichten
door de vakman.

Met een praktisch opbergsysteem kunt u vrijwel alles meenemen. U grijpt dan nooit mis op het werk en verliest dus geen kostbare tijd.
René Jonk is gespecialiseerd in de betimmering van opbergvakken, laden en kastjes. Voor een optimaal rendement wordt de indeling volledig afgestemd op de beschikbare ruimte in de bus.
U kunt het uiterlijk van het interieur zelf samenstellen, door te kiezen voor het materiaal (multiplex populierenhout of betonplex, beide 18 mm) en voor een bijpassende kleurstelling.
De bus is binnen 1 dag klaar, dus ’s morgens afleveren is ’s avonds ophalen!

Bespaar tijd met een slim opbergsysteem

Als tegelzetter gaat u secuur te werk, maar wilt u de klus ook graag op tijd afronden. U moet dus efficiënt zijn. Een goed opgeruimde bus helpt daarbij. Door uw gereedschappen overzichtelijk en veilig te bewaren in uw bus, bespaart u aanzienlijk wat tijd. Wij vertellen u graag hoe u de beschikbare ruimte zo rendabel mogelijk gebruikt. Wij weten precies waar de ideale indeling aan moet voldoen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan
Wat de kosten zijn van de betimmering van uw bedrijfswagen, hangt af van uw wensen en voorkeuren. Zo hebt u de keuze uit verschillende houtsoorten, lades op rolsysteem en lades met een afsluitmogelijkheid. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

MEER DAN 3.000 BUSSEN BETIMMERD