Bellen

tijdens werktijd 06-48279011

INRICHTING bedrijfswagen
LOODGIETER

Voor de installatie en het onderhoud van cv-ketels, sanitair en koelsystemen is speciaal gereedschap nodig. Zonder de juiste kniptang, borstel of pijpsnijder ligt het werk stil. Laat ons uw interieur bouwen en u hebt alles bij de hand in een geordende en overzichtelijke bus.

Een opbergsysteem op maat?
Laat uw bedrijfswagen inrichten
door de vakman.

Met een praktisch opbergsysteem kunt u vrijwel alles meenemen. U grijpt dan nooit mis op het werk en verliest dus geen kostbare tijd.
René Jonk is gespecialiseerd in de betimmering van opbergvakken, laden en kastjes. Voor een optimaal rendement wordt de indeling volledig afgestemd op de beschikbare ruimte in de bus.
De bus is binnen 1 dag klaar, dus ’s morgens afleveren is ’s avonds ophalen!

Voor ieder type bus

Voordat we aan de slag gaan brengen we uw wensen helder in kaart. Gaat uw voorkeur uit naar een specifieke indeling of laat u het advies aan ons over?  We betimmeren ieder type bus en maken uitsluitend gebruik van de beste materialen. Daarnaast zorgen we ervoor dat de volledige capaciteit van uw bus wordt benut en bieden we handige extra’s, waaronder lades op rolsysteem met afsluitmogelijkheid.

De laadruimte wordt netjes betimmerd met hout

Door gebruik te maken van multiplex van populierenhout maken we een stevige en stabiele kastopbouw. Overigens kunt u ook kiezen voor betonplex in designwaardige dessins en kleuren.

Neem contact met ons op
Gaan wij binnenkort ook voor u aan de slag? We denken graag met u mee, zodat u zeker weet dat de busbetimmering perfect aansluit op uw wensen en budget. Indien gewenst halen en brengen we uw bedrijfswagen.

MEER DAN 3.000 BUSSEN BETIMMERD