Bellen

tijdens werktijd 06-48279011

inrichting bedrijfswagen
Stukadoor

Hebt u een stukadoorsbedrijf, dan moet uw bus tegen een stootje kunnen. Zakken pleistermortel zijn zwaar en stoffig, terwijl ladders en emmers bij het rijden zomaar aan het schuiven kunnen gaan. René Jonk bouwt een interieur waarin alles op zijn plaats blijft en snel terug te vinden is.

Een opbergsysteem op maat?
Laat uw bedrijfswagen inrichten
door de vakman.

Met een praktisch opbergsysteem kunt u vrijwel alles meenemen. U grijpt dan nooit mis op het werk en verliest dus geen kostbare tijd.
René Jonk is gespecialiseerd in de betimmering van opbergvakken, laden en kastjes. Voor een optimaal rendement wordt de indeling volledig afgestemd op de capaciteit van de laadruimte.
De bus is binnen 1 dag klaar, dus ’s morgens afleveren is ’s avonds ophalen!

Kies uit verschillende houtsoorten

Bent u werkzaam als stukadoor, dan weet u dat uw bus snel vervuild kan raken door pleistermortel, stof, verf, lijm- en behangresten. Daarom zijn er verschillende houtsoorten voor het interieur van uw bus. Multiplex en betonplex hout zijn robuust, solide en goed schoon te maken.

Betimmeringen voor alle merken mogelijk
De juiste constructie bepaalt de duurzaamheid van uw interieur. Een degelijke afwerking ziet er bovendien vele malen professioneler uit. Wij kunnen alle types bedrijfswagens betimmeren. Meer weten over de mogelijkheden? We vertellen u er graag meer over.

MEER DAN 3.000 BUSSEN BETIMMERD