Bellen

tijdens werktijd 06-48279011

inrichting bedrijfswagen timmerman

Of het nu gaat om projecten in de bouw of particulier timmerwerk, als vakman moet u uw gereedschap bij de hand hebben. Door de ruimte in uw bus zo efficiënt mogelijk in te vullen zorgt René Jonk ervoor dat alles vervoerd kan worden, van boormachine tot ladder en van zaagmachine tot spijkers en schroeven.

Een opbergsysteem op maat?
Laat uw bedrijfswagen inrichten door de vakman.

Met een praktisch opbergsysteem kunt u vrijwel alles meenemen. U grijpt dan nooit mis op het werk en verliest dus geen kostbare tijd.
René Jonk is gespecialiseerd in de betimmering van opbergvakken, laden en kastjes. Voor een optimaal rendement wordt de indeling volledig afgestemd op de beschikbare ruimte in de bus.
U kunt het uiterlijk van het interieur zelf samenstellen, door te kiezen voor het materiaal (multiplex populierenhout of betonplex, beide 18 mm) en voor een bijpassende kleurstelling.
De bus is binnen 1 dag klaar, dus ’s morgens afleveren is ’s avonds ophalen!

Wij maken een goed opbergsysteem op maat

We zorgen ervoor dat u voldoende plek hebt in de laadruimte, zodat u moeiteloos ladders, projectafhankelijke materialen of grote planken meeneemt. U zult ervan versteld staan hoeveel schappen u kwijt kunt. Iedere vierkante centimeter wordt maximaal benut, zowel in de hoogte als in de breedte en diepte.

Berekeningen tot op de millimeter nauwkeurig

Als het op maatwerk aankomt, zijn wij uw ideale partner. We maken berekeningen tot op de millimeter nauwkeurig, zodat u zeker weet dat u jarenlang vooruit kunt. Uw gereedschappen zijn onderweg altijd veilig. Vraag ons gerust om een vrijblijvend advies!

MEER DAN 3.000 BUSSEN BETIMMERD