Bellen

tijdens werktijd 06-48279011

binnen 1 dag uw bus ingericht

Laat het interieur van uw bedrijfswagen betimmeren met kastjes, laden en opbergvakken. Dit kan binnen
1 dag! Met 150 bussen per jaar en reeds 3.000 ingerichte bedrijfswagens is René Jonk de onbetwiste specialist in busbetimmeringen.

timmermansoog

René Jonk is uw vakman voor kleine tot middelgrote timmerwerken. Van wandkast tot badkamer,
van erker tot dakkapel, iedere klus wordt tot in de puntjes voorbereid en tot op de millimeter nauwkeurig uitgevoerd. Wat zijn ogen zien, dat maken zijn handen.

Uw bedrijfsbus laten betimmeren?

Op jonge leeftijd keek René Jonk graag met zijn vader mee, die in een autogarage werkte. Hij was vooral geïnteresseerd in het interieur van auto’s en bedrijfswagens. Als handige jongen begon René praktische kastjes en laden voor bouwbusjes te timmeren. Dat ging hem zo goed af, dat steeds meer bouwvakkers hem vroegen hun bus te betimmeren. Ruim 25 jaar later heeft René al meer dan 3.000 bedrijfswagens betimmerd.

René Jonk Timmerwerken levert altijd maatwerk, omdat hij luistert naar persoonlijke wensen en voorkeuren van de eigenaar. Immers, een laadruimte die de eigenaar overzicht biedt en waarin hij precies vindt wat hij zoekt, werkt nu eenmaal net even wat prettiger.

U kunt rekenen op een snelle levering en uitstekende service. De bus kan binnen een dag worden opgeleverd. U kunt hem ’s avonds weer ophalen. En als u dat wilt leveren we hem voor de deur af.

Op basis van een oriënterend gesprek stellen we een duidelijke, vrijblijvende offerte voor.
Vraag ons gerust naar de mogelijkheden! 

R Jonk betimmert alle bedrijfswagens voor:

Bekijk hier de R Jonk video

IMG_7692

UITGEVOERDE BUSBETIMMERING PROJECTEN

Als allround timmer en bouwbedrijf bieden wij onze klanten een breed scala diensten. Om u een goede indruk te geven wat wij zoal voor u kunnen betekenen vindt u hieronder een greep uit onze gerealiseerde projecten. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst

MEER DAN 3000 BUSSEN BETIMMERD