Bellen

tijdens werktijd 06-48279011

INRICHTING bedrijfswagen
Schilder

Wij maken uw bus op maat. Zo hebt u alle spullen aan boord, waar u ook naartoe gaat. Klein gereedschap zoals kwasten en plamuurmessen gaan in laden; grotere benodigdheden als verfblikken, behangafstomers en emmers schuift u zo in stevige bergvakken met opstaande randen.

Een opbergsysteem op maat?
Laat uw bedrijfswagen inrichten
door de vakman.

Als schilder bent u iedere dag onderweg met uw bedrijfswagen. Of u nu zzp’er bent of in loondienst van een schildersbedrijf, in beide gevallen is de bus uw beste vriend. Daarom is het begrijpelijk dat de inrichting van uw bus volledig aan uw eigen smaak moet beantwoorden.
Met de gepersonaliseerde interieurs van René Jonk gaat u efficiënt en snel op weg, verzekerd
van een goed opgeborgen en veilige lading.

Uw bus professioneel ingericht

Haal het beste uit de capaciteit van uw laadruimte
Dankzij onze ervaring in het vak weten we waar een kwalitatief goede inrichting aan moet voldoen. Daarom werken we met de beste materialen en bieden we extra’s aan die bij uw praktijksituatie aansluiten. Wat dacht u van een verhoogde laadruimte? Of twee uittrekbare lades aan de achterzijde voor het transport van (grote) verfemmers? In de zijdeur houden we genoeg ruimte over voor het opbergen van een trap en verfproducten bergt u veilig op in de maatkasten. Onze ontwerpen voldoen aan alle geldende ARBO en veiligheidseisen. Daardoor gaat u met een gerust gevoel op pad.

MEER DAN 3.000 BUSSEN BETIMMERD