Bellen

tijdens werktijd 06-48279011

Verbouwen op maat

Gezinsuitbreiding, ruimtegebrek of een veranderde smaak: er zijn tal van redenen om uw huis te verbouwen. Een geslaagde verbouwing biedt u meer woonplezier.

Tijd voor een metamorfose

Als u ergens prettig woont en niet van plan bent te verhuizen, is een verbouwing ideaal om dat woonplezier nog vele jaren te verlengen. Bij René Jonk Timmerwerken bent u voor kleine en grote verbouwingen aan het juiste adres. En alles op maat, dus passend bij uw huis en persoonlijke woonwensen. Denk aan uitbreiding van de keuken of woonkamer met een luxe uitbouw, aan renovatie van het stucwerk of het ombouwen van de garage tot werkruimte. En soms is een verbouwing gewoon noodzakelijk, zoals wanneer het huis verouderd is en toe is aan een opknapbeurt.

Om wat voor soort verbouwing het ook gaat, iedere klus is behoorlijk ingrijpend. Om het nog maar niet te hebben over de ongemakken wanneer u tijdelijk geen gebruik kunt maken van uw woonkamer, badkamer, slaapkamer of keuken. Dan is het geruststellend om te weten dat u het werk kunt uitbesteden aan een specialist met kennis van zaken. Ons team beschikt over jarenlange ervaring en weet hierdoor zowel kleine verbouwingen en grote verbouwingen tot een succes te brengen. Door doortastend en efficiënt te werken, netjes en binnen een kort tijdsbestek, besparen we de overlast en kunt u snel genieten van de facelift van uw woning.

Als allround timmer en bouwbedrijf bieden wij onze klanten een breed scala diensten. Om u een goede indruk te geven wat wij zoal voor u kunnen betekenen vindt u hieronder een greep uit onze gerealiseerde projecten. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst