Bellen

tijdens werktijd 06-48279011

WANDKASTEN

René Jonk maakt schitterende wandmeubels zoals kleding- en inloopkasten. Door uw kast op maat te laten maken, kunt u het meubel personaliseren met extra legplanken, laden, spiegels en andere accessoires. Wij verzorgen het advies, ontwerp, inmeten, bouw en montage.

Een keur aan stijlen,
hout van topkwaliteit

Voor uw ideale wandmeubel bent u niet afhankelijk van de standaardmaten die je tegenkomt in de woonwinkel. Bij René Jonk Timmerwerken leveren we gewoon maatwerk, precies zoals u dat wilt. Een wandkast op maat biedt in elk interieur uitkomst. U werkt uw kleding en andere spullen netjes weg, waardoor u aan ruimte wint en de woon- of slaapkamer een strakke en opgeruimde look geeft. Wij werken met de beste kwaliteit hout, dat u in uw favoriete kleuren kunt krijgen.

Geliefd zijn de chique, open wandkasten zoals we die kennen uit statige herenpanden. Net als die prachtige ‘en suite’ schuifdeuren met glas-in-lood. Wij kunnen die ook in uw woning toepassen en, als u zelf in een authentieke jaren-30 woning leeft, terugbrengen in de oorspronkelijke staat.

Of u nu een moderne,  klassieke, eigenzinnige of trendy smaak hebt, er zijn meer dan genoeg mogelijkheden om aan uw wandmeubel uw eigen stijl en sfeer te geven. Kies bijvoorbeeld voor een stoere, industriële wandkast met zwarte accenten. Of wat dacht je van de combinatie van een klassieke opbouw met een strak wit front? Wij werken uitsluitend met A-klasse materialen. Dankzij ons maatwerk bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat.

In alle gevallen wordt uw wandmeubel helemaal van hout gemaakt. Er gaat niets boven dit natuurlijke en duurzame materiaal, dat zoveel cachet geeft aan de woning. Meer weten over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!

UITGEVOERDE VERBOUWING PROJECTEN

Als allround timmer en bouwbedrijf bieden wij onze klanten een breed scala diensten. Om u een goede indruk te geven wat wij zoal voor u kunnen betekenen vindt u hieronder een greep uit onze gerealiseerde projecten. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst