Bellen

tijdens werktijd 06-48279011

Badkamer verbouwen

Voor het ontwerp en de bouw van een royale badkamer zijn wij uw vertrouwde aannemer. Van het leidingwerk en de betegeling tot de montage van badmeubels, wandkastjes, spiegels en verlichting: wij verzorgen al uw sanitair van A tot Z.

Uw badkamer laten verbouwen?

Voor veel mensen is de badkamer de prettigste relaxruimte in huis: er gaat niets boven het comfort van een inloopdouche, badkuip en eventueel een sauna. Mooi tegelwerk, handige kastjes, grote spiegels en wastafels met glimmende kranen dragen bij aan die fijne wellness-sfeer. Natuurlijk is de grootte van de badkamer bepalend voor de mogelijkheden, maar u zult verbaasd zijn over wat er allemaal kan op een kleine oppervlakte. Door slim om te gaan met de ruimte weet René Jonk Timmerwerken ook in uw huis een badkamer te creëren die van alle gemakken voorzien is. Laat ons maar eens een voorstel maken!

UITGEVOERDE VERBOUWING PROJECTEN

Als allround timmer en bouwbedrijf bieden wij onze klanten een breed scala diensten. Om u een goede indruk te geven wat wij zoal voor u kunnen betekenen vindt u hieronder een greep uit onze gerealiseerde projecten. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst