Bellen

tijdens werktijd 06-48279011

Uitbouwen

Wilt u de keuken of woonkamer vergroten, dan is een uitbouw aan het huis een goed idee. Het is ook mogelijk om een kantoor of garage aan de woning te bouwen. René Jonk is uw aannemer van schets tot oplevering. Wij zorgen ervoor dat de uitbouw volledig op maat wordt uitgevoerd. Vraag eens om een vrijblijvend advies.

Uw woning laten uitbouwen?

Een grotere keuken, werkkamer of living is een investering die de kosten waard zijn, want u kunt er uw leven lang mee doen. Maar pas op: er komt wel wat bij kijken. Vooral het uitmeten vergt veel voorbereiding. Als u verstandig bent laat u dit specialistische werk aan de experts over. Bij René Jonk Timmerwerken kunt u vertrouwen op het vakmanschap en de jarenlange ervaring die essentieel zijn voor dergelijke verbouwingen. Schakelt u ons in, dan komt u niet voor nare verrassingen te staan en kunt u na de oplevering genieten van het comfort en de ruimte die u erbij gewonnen hebt.

 

 

UITGEVOERDE VERBOUWING PROJECTEN

Als allround timmer en bouwbedrijf bieden wij onze klanten een breed scala diensten. Om u een goede indruk te geven wat wij zoal voor u kunnen betekenen vindt u hieronder een greep uit onze gerealiseerde projecten. Uiteraard zijn wij u ook graag van dienst